Kezdőlap Kutyafajták 12 igazán különleges a kínai kutyafajták közül

12 igazán különleges a kínai kutyafajták közül

2310
kínai tarajos kutya

A kínai újévre február 19-én lehet számítani, ebben a cikkben viszont azokról a csodálatos kínai kutyafajtákról tudhatsz meg többet, amelyeket Kínában tenyésztettek ki. A bolyhos bundájú kutyák és az óriás őrző fajtáktól a szőrtelen kutyákig és a ráncok bőrűekig a kínai kutyák talán a legszembetűnőbb fajták a világon.

 

Itt van 12 igazán különleges a kínai kutyafajták közül

1# 1 – kínai Shar-Pei

Egy könnyen felismerhető fajta a ráncok és a piciny fülek miatt, úgy tűnik, hogy a Shar-pei eredetileg a Tai Lin kis faluja körül alakult ki 200 körül. Ők nagyon védelmező kutyafajtaként váltak ismertté, kiválóan őr kutyák.

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. […] A kutya, aki a kínai királyok kedvence volt, ez a fajta, megtestesíti mind az öleb, mind a kísérő kutyát is egyben. Alacsony energiaszintű fajta, amelyet egy kis beltéri játék vagy kényelmes tempójú séták ki is elégítenek. Miközben a testfelépítésük miatt sokféle egészségügyi problémával rendelkeznek, sok olyan jellemzővel is van, amelyek kedvelté teszik őket. A ház körül futkározás a mozgásigényük nagy részét fedezi, és az idejük további részében elégedettek azzal is, hogy üldögélnek és nézegetnek körbe körbe.  Érdekelhet: 12 igazán különleges a kínai kutyafajták közül […]

Hozzászólás