Kezdőlap Kutyanevek fajta szerint Legjobb csivava nevek

Legjobb csivava nevek

3020
0
MEGOSZTÁS
csivava nevek

Lehet, hogy a csivava a világon a legkisebb kutyafajta, de ékes bizonyítékai, hogyan lehet egy 1.5 kg-os kutyának hatalmas személyisége. Egy ilyen kutyánk a névválasztás sem egyszerű, de felsorolunk párat a csivava nevek közül, melyek ötletes tükrözik a gazdik, hogy tekintenek erre a apró fajtára.

A Chihuahua név kiválasztása egy nagy döntés, amelyet nem szabad könnyedén figyelembe venni. Végtére is, ez nem olyan dolog, amit könnyedén megváltoztathatsz néhány év múlva, ha úgy döntesz, hogy már nem tetszik. A kutyák megtanulják amit folyton ismételsz neki, ezért naponta mondogassuk neki többször is. Ezért fontos, hogy a gazdájukként olyan értelmes és figyelem felkeltő nevet válasszunk, amelyhez kapcsolódhatnak.
Ne aggódj, ha még nem választottál a Csivava nevek közül, mert összeállítottunk egy listát amiben közel 100 fiú és lány Chihuahua nevet és elnevezést.

 

Top 100 Fiú Csivava név
Top 100 lány Csivava név
Aaron Abby
Ace Alley
A.J. Angel
Alex Annie
Ash Athena
Ashton Babette
Amos Belle
Atom Bessie
Astro Bina
Bailey Bindy
Bandit Bitsy
Benjamin Blondie
Bert Boo Boo
Benji Buffy
Biscuit Butters
Blake Buttercup
Boss Candy
Benny Caramel
Buzz Casey
Boo Boo Cassy
Bruno CeCe
Batman Chanel
Buttercup Charlie
Casper Chloe
Chip Chiffon
Chico Christina
Colt Cinnamon
Herkules Coco
Cash Chrissy
Denny Daisy
Devil Dakota
Ernie Elise
Elvis Elle
Elroj Emma
Felix Evelyn
Filo Farrah
Fizz Foxy
Gizmo Franki
Hero Frenchie
Ham Genie
Hugo Gigi
Magnum Ginger
Iggy Giselle
Ice Goldi
Jag Gucci
Jaden Gumdrop
Kenju Havanna
King Hermész
Kong Honey
Kaine Hope
Lasher Indigo
Lad Ivy
Lucky Jasmine
Louie Juliet
Lion Justice
Max Karma
Mini Lexi
Mack Lexus
Might Bebe
Night Lilly
Ninja Lola
Nitro Lolita
Némó Lucy
Oliver Lulu
Oscar Mariachi
Otisz Martini
Mogyoró Mary Jane
Paw-Paw Mercedes
Popeye Mocsa
Paine Mona Lisa
Pie-Boy Monroe
Prancer Muffin
Pup Paris
Quincy Paco
Ranger Mogyoró
Ralph Penelope
Rover Penny
Rebel Pinkie
Ringo Piper
Rex Polly
Rhino Princess
Slasher Queenie (kvíni)
Socks Herriett
Scooter Szendi
Stevie Szienna
Sesame Szimon
Spots Titus
Scooby Stella
Tiny Lisett
Tick Sweety (Swíti)
Teenie Tahiti
Thor Tequila
Atilla Tinkerbell
Admiral Tippy
Tom-Tom Tulip
Tango Twinkie
Vúgi Venti
Nacho Visa
Zeb Jázmin
Ziggi Zoé

Csivava nevek személyiségügk szerint

A chihuahuák jól ismertek egyedülálló személyiségük és jellemzőik miatt. Ha teljes mértékben szeretnéd kihasználni ezt, fontold meg a Chihuahua elnevezését a személyiségéhez kapcsolódóan. Ez a tökéletes módja annak, hogy a világ tudja, milyen fajta a kutya.

Ha a Chihuahua-nak van egy vicces vagy egyedi személyisége (amit a legtöbbjük csinál!), akkor nem lehet probléma megtalálni a nevüket, ami passzol hozzá. Például ha a Chihuahua szereti a játékot, akkor elnevezheted őt “Tigris”-nek.

A chihuahuák a legkisebb kutyafajta a világon, de ha valaha is volt már neked is, tudod, hogy nem úgy viselkednek. Ha szembekerülnek egy náluk két vagy háromszor nagyobb kutyával, akkor kimutatják a foguk fehérjét, vicsorognak, miközben védik a területüket. Ha ez úgy hangzik, mint a te Chihuahuaád, elnevezheted valami vadnak, például “Bruiser”, “Bowser” vagy “Rex”. A legjobb része a Csivava elnevezésének a személyiség után az egyedülálló és személyesség.

 

Nagy vagy kicsi kutyanevek

csivava kölyök

Annak ellenére, hogy a Chihuahua fajta a legkisebb kutyafajta címét viseli, kicsi vagy nagy kutyaneveket is választhat. Ennek a kétoldalú elnevezési elvnek az a ténye, hogy a chihuahuákkal kifejezetten jól működik, a személyisége miatt. A “Bitty”, “Amos”, “Egér” és “Twinkie” olyan apró kutyára utaló nevek, mint amilyen a fizikai méretük valójában, másrészt a “Titan” vagy a “Hulk” is Népszerű Chihuahua nevek, amelyek nagy személyiségeket mutatnak.

Fiú vagy lány kutyanevek

Sok tulajdonos figyelmen kívül hagyja azt a fontos tényezőt a név kiválasztásánál, hogy “megfeleljen” a Chihuahua neméhez. Akár egy fiú vagy lány Ccivavád van, ezt figyelembe kell venni a nevük kiválasztásakor. A fiú elnevezése Chihuahua “Bambi” vagy “Jasmine” valószínűleg nem a legjobb választás, ezek inkább szuka kutyanevek. Ehelyett válasszunk egy olyan nevet, amely megfelel a kan nemnek, mint például a “Baxter” vagy az “Amos”.

Nevek a szín alapján

A Chihuahua bundája közel egybefüggő színeket és jelöléseket mutatnak. A tulajdonosok által használt egyik népszerű elnevezési módszer a Chihuahua bundáján alapuló név kiválasztása. Ha a Chihuahua teljesen fekete, a “Dark” megfelelő név. A szürke Chihuahua nevét “Smokey” -nek nevezhetnénk. Ha a Chihuahua egészben fehér, talán a “hópehely” jó név lesz számukra. A lehetőségek végtelenek, amikor a Chihuahua-t a szőrzetük színe alapján nevezzük el.

Chihuahua elnevezési tippek

Sok tulajdonos hibázik, hogy két vagy több különböző néven hívják a Csivavájukat. Miután a Chihuahua nevére gondolsz, ragaszkodj hozzá, és csak a kiválasztott nevet használod. Ne menj bele, hogy beceneveket vagy változatokat is használsz. A Chihuahua több néven hívása, összezavarja őket, ezért inkább csak egyetlen nevet használj.

Ezenkívül kerülni kell azokat a neveket is, amelyeket hasonlítanak valamely kifejezésre, amit a képzésük során használsz, valamint a ház többi családtagjainak nevét is érdemes kihagyni a listából. Biztosan azt akarod, hogy a Chihuahua neve egyedi és különálló legyen, hogy jobban felismerjék, ha beszélnek hozzá.

Neked is van kedvenced a csivava nevek közül? A te kedvencedet hogy hívják? Írd meg kommentben és hozzáadjuk a listához!

Nézz körül az összes kutyazona.hu kutya nevek között.

 


Hozzászólás