Kezdőlap Kutyafajták Nyugodt kutyafajták, akik csak akkor ugatnak, ha valóban szükséges

Nyugodt kutyafajták, akik csak akkor ugatnak, ha valóban szükséges

4202
bernáthegyi nyugodt kutyafajták

Warning: preg_replace(): Unknown modifier 'a' in /var/www/data1/S4-219/kutyazona.hu/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_smart_list.php on line 748

Warning: preg_replace(): Unknown modifier 'a' in /var/www/data1/S4-219/kutyazona.hu/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_smart_list.php on line 748

Mindegyik kutyafajtát egy adott speciális célra tenyésztettek ki. Néhányat vadászatra, némelyek társaságnak, némelyeket őrzésért és voltak amelyeket kimondottan versenyzésért tenyésztettek ki. A céltól függően bizonyos jellemzők a fajták tenyésztése során összpontosultak. Vannak, akikben van valami csintalanság és a szeretnek bajba kerülni, néhányan csendesek és nyugodt kutyafajták, míg mások tele vannak energiával, és mindig arra vágynak, hogy játszhassanak, úszhassanak, stb.

A nyugodt temperamentummal rendelkező kutyáknak nem feltétlenül kell kicsinek lenniük, vagy kevesebb vagy semmi foglalkozást igényelniük. A nyugodt temperamentum a kutyához kötődik, és nagymértékben független a külső körülményektől.

Ők nagyon jól képesek kezelni a legtöbb helyzetet és az embereket, anélkül, hogy felbosszantanák őket, feltéve, hogy megkapták a megfelelő nevelést és képzést, szocializációt. A nyugodt kutyafajtákat általában a nagyon fiatal gyerekek vagy idősek számára keresik, mivel könnyebben kezelhetők.

 

 

Itt található listában felsoroltunk néhányat a nyugodt kutyafajták közül:

1Bullmastiff

A Bullmasstiff egész csendes kutyának számít és valóban csak akkor ugat, ha nagyon szükséges.

Ha szeretnél sok nyálas puszit kapni a kutyádtól, akkor a Bullmastiff egy csodálatos társ lesz a számodra. Természetes őrző kutyafajta, bátrak és magabiztosok, és nem kell őket kiképezni arra, hogy megvédjék családjukat szükség esetén. Nagyon csendes kutyák, és csak akkor ugatnak, ha szükséges. Emellett a mozgás igényük is minimális, és boldogok, ha csak a családdal lehetnek, akár a házon belül.

 

Hozzászólás