Kezdőlap Kutyanevek fajta szerint Legnépszerűbb máltai selyemkutya nevek

Legnépszerűbb máltai selyemkutya nevek

máltai selyemkutya vérmérséklet

Ha haza akarsz vinni egy máltai selyemkutya kölyköt, fontos, hogy egy megfelelő nevet adj neki, amit illik hozzá és szeret. Ebben a cikkben most ebben szeretnénk a segítségedre lenni, hogy összeszedtünk 50-et a legnépszerűbb máltai selyemkutya nevek közül.

A máltai selyemkutya fajtát úgy s becézik, hogy máltai oroszlán kutya, amit több máltai kutya neve általában tükröz is.

A máltai eredetileg Málta szigetéről származik, egyedülállóan hosszú fehér szőrzetével.

Míg a máltai kölykök elnevezése meglehetősen egyszerű feladatnak tűnik elsőre, hidd el nem az.

 

 

Legnépszerűbb 50 máltai selyemkutya név

 

 

máltai selyemkutya

Cuki máltai selyemkutya nevek

Mivel a máltai selyemkutyák kis méretűek és imádnivaló tekintetük van, egy hozzá illő kedves, aranyos névvel nem lehet mellé fogni.

 

A máltai kutyák számára a kedves, aranyos és bohókás nevek bősége miatt fontos, hogy azt válaszd ki, amelyik legjobban leírja a kutya személyiségét és fizikai megjelenését.

Ötletelj a családoddal és a barátaiddal, mert néha a legjobb ötletek onnan származnak, ahonnan a legkevésbé várjuk őket.

 

Ha továbbra sincs ötleted, hogy hogyan nevezd el a máltai selyemkutyádat, akkor nézz körül a több 100 kutyanevet magába foglaló listáinkban ITT.

 

Van néhány olyan szabály, amelyet a kiskutya elnevezésekor figyelembe kell venni:

  • Ne felejtsd el, hogy olyan nevet válassz ki, amely egy vagy két szótagot tartalmaz. Sok jól hangzó skót és ír név ezért nem kerülhet a fenti listába. Ha ismersz egy olyan szót, ami tetszik, csak nem szerepel a listában, használd bátran, de figyelj rá, hogy legen különleges. Ne felejtsd el, hogy a kutyáknak csak két (vagy akár egy) szótagból állhat a neve.
  • Ha van olyan hosszabb név, ami nagyon tetszik, csinálj belőle becenevet.
  • Ne használjon olyan nevet, amely úgy hangzik, mint egy már meglévő kutyádé. Ha elég szerencsés vagy, hogy egy új Border Collie-d legyen, és már van egy idősebb kutyád, a hasonló nevek használatával azt fogod elérni, hogy a kutyáid összekeverednek, és sokkal keményebb lesz számukra a képzés.
  • Ne adj az új kutyádnak olyan nevet, amely úgy hangzik, mint egy parancsa. Ha olyan nevet adsz neki, amely úgy hangzik, mint az egyik alapvető parancs, akkor zavart lesz, és nem fog engedelmeskedni, ha kell.
Előző cikkLegnépszerűbb Beagle nevek
Következő cikkLegnépszerűbb orosz kutyanevek