Kezdőlap Kutyafajták TOP 10 gyerekbarát kutyafajták

TOP 10 gyerekbarát kutyafajták

gyerekbarát kutyák

Ezek a gyerekbarát kutyák tökéletesek minden korosztály számára a gyerekeknek. Ha a srácok éjjel nappal azzal nyúznak, hogy legyen egy kutyátok és lassan be adod a derekad, akkor felmerülhet a kérdés: Rendben, de milyen fajta kutya lenne a megfelelő? Melyek a gyerekbarát kutyafajták? A csekklistád részeként jó ha tudsz néhány dolgot a kutyákról, melyek igazából gyerekszeretőek és illeszkednek a legjobban a családba.

 

A gyerekbarát kutyák TOP 10-es listája talán segítségedre lesz

A listában találsz nagy, közepes és kistestű gyerekbarát kutyákat is.

11.Vizsla

A vizsla hazánkban nagyon népszerű kutyafajta. Hűséges, szelíd, ragaszkodó és csendes, egy remek játszópartnere lesz a gyermekeinknek. Ez az intelligens kutyafajta könnyen tanítható, gyorsan képes engedelmességet tanulni és nagyon szoros kapcsolatot alakít ki a család minden tagjával.

 

22. Pudli – uszkár

Sokoldalú kis pamacs! A pudli sok családba jól illeszkedik, köszönhetően a hipoallergén bundája miatt. Természeténél fogva szelíd, óvatos és gyorsan tanul. Jó természete logikus választás lehet a rosszcsont gyermekek mellé, aki soha nem fog bosszankodni vagy unatkozni a játékok ideje alatt.

 

33. Labradod retriever

Egyre népszerűbb hazánkban is ez a kutyafajta, ami nem csak a gyerekbarátságának köszönhető. A szeretnivaló és türelmes természetű labrador, egy igazi védelmező, játékos, szeretetteljes és megbízható kutya a családnak. Pihenhetsz bátran, ha tudod, hogy a gyermekeid a labradorod védelme alatt vannak.

 

44. Új funlandi

Egy szelíd óriás, akinek a természetében van a gyermekek védelmezése. Ne hagyd, hogy a nagy mérete megriasszon, ő egy szerető, türelmes és védelmező kutyafajta. Mindig szeretne a család körül lenni, hogy figyelhessen rájuk és meggyőződhessen arról, hogy mindenki az őrzése alatt biztonságban van.

 

55. Miniatűr schnauzer

Okos és vidám, ez a kisebb fajta társaságkedvelő és védelmező, így egy tökéletes haver lesz a gyermekeinknek. Jól alkalmazkodnak a házban és lakásban tartáshoz is, mindaddig amíg a gyerekekkel játszhatnak. Az allergiában szenvedőknek is jó hír, hiszen a miniatűr schnauzer kevésbé hullajtja a szőrét.

 

66. Golden retriever

Mint a labrador retriever, a golden retriever is rendkívül türelmes, szeretetteljes és védelmező fajta. Nagyszerűen úszik, így a gyermekeinkkel együtt lubiskolhatnak a vízben és ritkán fognak kifogyni az energiából. Hagyjuk, hogy az udvaron futkározhassanak a játékaikkal a gyermekeink nagy örömére.

 

77. Máltai

Játékos, szelíd és vidám, a máltai szeret tanulni és játszani. Annak ellenére, hogy hosszú, selymes bundát visel, amivel foglalkozni kell, ennek a tapintása egy csodás élmény lehet a gyermekeink és ak kutya számára. Mindig a gyermekeink nyomában fog járni, ezért várhatóan ez a fajta a gyerkőcök árnyéka lesz.

 

88. Boxer

Teljesen határtalan energiával és játékossággal a boxer ideális barát a gyermekeink számára. Barátságos és mindig készen áll, hogy nyalogasson egy arcocskát a szájával, mikor az könnyes. Habár mindig kalandra kész, de a boxer egy igazi védelmező, védelmet nyújt a gyermekeinknek.

 

99. Beagle

Vadászkutyának indult, de a beagle mindenhol a szülők és a gyermekek szívébe lopta magát. Okos, barátságo és boldog személyiségű, a beagle világszerte az egyik legnépszerűbb gyerekbarát kutyafajta. Az ő zömök és robosztus felépítésével a beagle egy durva és pörgős játékra is kész és a határtalan energiájával mindaddig bírja, míg a gyermekeink el nem fáradnak.

 

1010. Bull terrier

Ha nagy családunk van, a bullterrier a megfelelő kutya az ön számára. Talán úgy gondolja, hogy ez egy agresszív kutya lehet, de éppen az ellenkezője igaz rá -a bulterriert társként tenyésztik. Barátságos mindenkivel akivel találkozik és szereti a családjával szórakozni. Erős és jól felépített, ez a fajta is jól tolerálja, ha sokat nyúzzák, nagy a fájdalomtűrő képessége, tökéletes választás azoknak a gyerekeknek aki kissé izgágák lehetnek. Meg fogod látni, ez a kutya mindig védelmezni fogja a gyermekeidet, de jobb, ha tudod, neki szüksége van sok játékra, hogy lekössük az energiáit.

Előző cikkTOP 25 a lakásban tartható kutyák közül
Következő cikkTOP 10 családi kutya