Kezdőlap Kutyafajták TOP10: Mini kutyafajták képekkel

TOP10: Mini kutyafajták képekkel

pekingi palotapincsi - pekingi palotakutya kölyök mini kutyafajták képekkel

Tökéletesek a kompakt terekhez, a pénztárcánkhoz, picik, imádnivaló és könnyen hordozhatóak, talán ezek a mini kutyafajták legfőbb jellemzői. Ha a mini kutyák között keresgélsz, akkor vess erre a listára is egy pillantást, hisz olyan ennivalóak. Listánkban a mini kutyafajták képekkel és egy rövid leírással:

Azok számára, akik nem tudják elviselni, hogy távol legyenek a szeretett kedvencüktől, van megoldás, hisz léteznek olyak igazán kis termetű kutyák, akik ideális társak lehetnek az ő életükben is. Némelyikük rendkívül könnyen hordozható és szeret utazni akár egy kis táskában is. Annyira édesek, hogy legszívesebben mindig magadhoz ölelnéd őket, és ami szintén pozitívum, hogy nem érik fel a konyhapultot sem.

Igen, ezek a törpe kutyák nagyszerű társak családok, gyerekek, egyszemélynek és idősek számára is. Talán lehet, hogy a betörőket nem fogják elkergetni, de abban biztos lehetsz, hogy azonnal jeleznek neked, ha úgy érzik veszély közeleg, vagy éppen a postás, netán valaki a közelbe merészkedik.

 

 

Mini kutyafajták képekkel / mini kutyák

1Pomerániai törpe spicc

Kezdjük azonnal egy miniatűr kutyafajtával – a Pomerániaival. Az oroszlánszerű sörényéről is ismert kis szeszélyes fickó nagy energiával rendelkezik, szereti futkározni, játszani, üldözni a macskát és imád az ölbel lenni. Németországból származik és a magassága kb. 25 cm, valamint 3-3.5 kg súlyú (ha levonjuk a szőrzetét még kevesebb).