Kezdőlap Kutyafajták Nyugodt kutyafajták, akik csak akkor ugatnak, ha valóban szükséges

Nyugodt kutyafajták, akik csak akkor ugatnak, ha valóban szükséges

bernáthegyi nyugodt kutyafajták

Mindegyik kutyafajtát egy adott speciális célra tenyésztettek ki. Néhányat vadászatra, némelyek társaságnak, némelyeket őrzésért és voltak amelyeket kimondottan versenyzésért tenyésztettek ki.

A céltól függően bizonyos jellemzők a fajták tenyésztése során összpontosultak. Vannak, akikben van valami csintalanság és a szeretnek bajba kerülni, néhányan csendesek és nyugodt kutyafajták, míg mások tele vannak energiával, és mindig arra vágynak, hogy játszhassanak, úszhassanak, stb.

A nyugodt temperamentummal rendelkező kutyáknak nem feltétlenül kell kicsinek lenniük, vagy kevesebb vagy semmi foglalkozást igényelniük. A nyugodt temperamentum a kutyához kötődik, és nagymértékben független a külső körülményektől.

Ők nagyon jól képesek kezelni a legtöbb helyzetet és az embereket, anélkül, hogy felbosszantanák őket, feltéve, hogy megkapták a megfelelő nevelést és képzést, szocializációt. A nyugodt kutyafajtákat általában a nagyon fiatal gyerekek vagy idősek számára keresik, mivel könnyebben kezelhetők.

 

Itt található listában felsoroltunk néhányat a nyugodt kutyafajták közül:Hát
Következő

Bullmastiff

bullmastiff

A Bullmasstiff egész csendes kutyának számít és valóban csak akkor ugat, ha nagyon szükséges.

Ha szeretnél sok nyálas puszit kapni a kutyádtól, akkor a Bullmastiff egy csodálatos társ lesz a számodra. Természetes őrző kutyafajta, bátrak és magabiztosok, és nem kell őket kiképezni arra, hogy megvédjék családjukat szükség esetén. Nagyon csendes kutyák, és csak akkor ugatnak, ha szükséges. Emellett a mozgás igényük is minimális, és boldogok, ha csak a családdal lehetnek, akár a házon belül.Hát
Következő
Előző cikkTOP10: Mini kutyafajták képekkel
Következő cikkKisméretű kutyafajták, akik egyben család és gyerekbarát kutyák is