Kezdőlap terápiás kutya TOP10 terápiás kutya fajta

TOP10 terápiás kutya fajta

terápiás kutyák

A kutyák sokkal többek, mint csak az ember társai. Vannak közöttük olyanok, akik arra születtek, hogy segítsenek. Itt van 10 a terápiás kutya fajták közül. A terápiás kutya olyan, akit arra képeztek ki, hogy vidámságot, vigaszt és szeretetet nyújtson. A terápiás kutyafajták olyan gyermekeknek is segíthetnek, akik autizmussal vagy különböző tanulási nehézségekkel küzdenek.

A terápiás kutyák a maguk bájával, túlcsorduló szeretetükkel és temperamentumukkal végzik a dolgukat és így segítenek, és ez az ami megkülönbözteti őket a többi területen jeleskedő más feladatokat elvégző kutyáktól (például a fizikai fogyatékossággal élők által tartott kutyák). Ezek a tulajdonságok tesznek egy kutyát alkalmassá a terápiás feladatok elvégzésére.

 

Itt van a legjobb tíz terápiás kutya fajta:

Hát
Következő

labrador retriever

A Labrador Retriever hazánkban is az egyik legnépszerűbb kutyafajta. Nem hiába kerülhetett bele ebbe a top terápiás kutya listába. Ez a fajta nem csak egy nagyszerű háziállat, de terápiás kutyaént is remekül helytáll, köszönhetően az intelligenciájuk és a szelíd viselkedésüknek. A Labrador Retrieverek jól kijönnek az idegenekkel, és nagyon engedelmesek, amennyiben megfelelően vannak képezve.


Hát
Következő
Előző cikkTOP 10 legokosabb kutyafajta
Következő cikkA Világ legnagyobb kutyái: 15 legnagyobb kutyafajta