Kezdőlap Kutyafajták A Világ legnagyobb kutyái: 15 legnagyobb kutyafajta

A Világ legnagyobb kutyái: 15 legnagyobb kutyafajta

fekete orosz terrier nagy testű kutyák

Ismered azt a becenevet, amit egy kiemelkedő személynek adnak a saját területükön? Nem a kiskutya. Nem a közepes vagy átlagos kutya. Ez a nagykutya. A világ legnagyobb kutyái tiszteletet és csodálatot közvetítenek, még a „mesterektől” is. Abban is biztosak vagyunk, hogy az idő nagy részében ezek a nagytestű kutyák nevelése minden rejtett költséget is megéri. A listánkban olyan nagytestű kutyafajták is szerepelnek, akikről sokan még nem is hallottak.

Tehát a nagy kutya szerelmeseinek tiszteletére bemutatjuk a világ legnagyobb kutyafajtáinak listáját. Ez a 15 nagy testű kutya biztosan tudja, hogyan dobja be nálad a súlyát. Ők a világ legnagyobb kutyái:

 

11. Skót szarvasagár – skót vadászkutya

iStock.com/Darren Brown

Egy Csivava-nak nem adsz olyan nevet, mint a szarvasvadász. A skót szarvasagár a hosszú lábainak köszönhetően helyet foglalhat a világ legnagyobb kutyafajtái között. Nagyon fontos is hogy nagyok legyenek, figyelembe véve a skóciai származásukat. Amint azt a név is sugallja, remek vadászkutya, akit a szarvas vadászatában használják őket, ami egy olyan terület, amit csak a nagy kutyafajták képesek túlélni.

 

Előző cikkTOP10 terápiás kutya fajta
Következő cikkTOP 10 juhászkutya fajta – ezek a legnépszerűbb pásztorok