Kezdőlap Egyéb TOP 10 családi kutya

TOP 10 családi kutya

családbarát kutya

Eljött az ideje, hogy egy újabb taggal bővüljön a család? Ha a legjobb családbarát kutyafajtákat keresed, akkor nézd meg a mi TOP 10-es családi kutya választásunkat!

Amikor a család számára egy kis tappancsos ebet keresünk, akkor legtöbbünk a temperamentum szerint keresgél. Lehet, hogy lerohanják, vagy megharapják amikor provokálják őket, vajon barátságosak lesznek az új arcokka? De ugyanakkor fontos, hogy fontolóra vegyük, hogy vajon milyen egyszerű lesz a család számára a közös együttlét, a szülőkkel, gyerekekkel, hogy fog viselkedni más háziállatokkal, valamint az ő tűrőképessége, hogy fogja bírni a strapát a néha durva, rongyosra gyűrt fülek mellett a gyerekekkel?

 

Ezeket a szempontokat is szem előtt tartva, itt van 10 kutyafajta, a TOP 10 családbarát családi kutya.

1Standard uszkár

Ezek a nagyobbméretű uszkár fajták hihetetlenül intelligens kutyák, melyek könnyen taníthatóak, gyengédek a gyerekekkel és nagyszerűek az allergiás családok számára, mivel nem hullajtják a szőrüket. Várható élethosszuk 12-15 év és nagyon szeretik a sétákat, szeretnek úszni és minden féle játékot, de örömmel töltik az idejüket a családjukkal is. Általában sokkal nyugodtabbak, mint a Pudli kisebb fajtái.

 

Előző cikkTOP 10 gyerekbarát kutyafajták
Következő cikkTOP 10 legokosabb kutyafajta