Kezdőlap Kutyakölykök Golden retriever kölyök

Golden retriever kölyök

golden retriever kölyök

Ha valami ezen a világon van ami tisztának, jónak és ártatlannak mondható, az egy golden retriever kölyök. Ezek a kis aranyszínű kutyakölykök egyben imádni valóan játékosak, rosszságok, dilisek és imádják a gazdáikat. Ha úgy döntünk, hogy egy golden retriever kölyökkel bővítjük a családot, itt van pár dolog, amit tudnunk kell, hogy ezt a nyálas csókú kis bolyhos labdát ne kelljen visszavinni, vagy elajándékozni.

1. A golden retriever kölyök olyan, mint egy természetes antidepresszáns

A golden retrieverek szeme mágiaként hat az emberre. Egy pillantás és a tiszta nyugodtságot sugárzó tekintete minden stresszt elfeledted velünk, egyszerűen elolvadunk tőle. De vajon miért? A golden retrieverek közismerten nagyon hűségesek és engedelmesek és nagyon erősen kötődik az emberhez. A hűség részeként a kis golden retriever kiskutya a felénk áradó örömével fog fertőzni, amit a szemeivel is átad majd. Nem csoda, hogy sok ilyen goldi nő fel terápiás kutyaként.

golden retriever kutyák
golden retriever kutyák

2. Szuper népszerűvé tesznek a Facebookon és az Intagramon

Ha te is nagy közösségi média rajongó vagy és megosztasz magadról készült szelfiket is, akkor számodra is nagy elismerést jelent, ha elég sok likeot kapsz. Na most ezt képzeld el, amikor erről az aranyszínű golden retriever kölyökről készítesz egy fotót, amint egy csontkeretes szemüvegen keresztül figyel a bájos kis barna szemeivel, garantált a sok like. 🙂 A kis goldi kölyökként a fejlődésben lévő végtagjai miatt is kissé bohókásan néz ki, mivel az elülső lábai rövidebbnek tűnhetnek az 5 hónapos kortól 1 éves koráig és ettől még inkább imádni való.

Ha azt tervezed, hogy te is beszerzel egy golden retriever kölyköt, akkor készítsd fel a mobilodat is nagyobb tárhellyel, mert garantáltan sok fotót fogsz készíteni.

 

3. Lényegében mindent amit csinál a kis golden retriever kölyök imádni való

Látni, ahogy felnőnek egy 8 hetes 4-5 kg-os kis kölyökből egy 30 kilógrammos 1 éves kutyussá, minden képzeletet felül tud múlni. Képes olyan ennivaló dolgokat művelni, mint utánunk jön a fürdőszobába, csak figyelni minket, leül végighallgatni mikor mesélni kezdünk neki valamit, vagy szimplán elalszik az ölünkben. De az is nagyon vicces, mikor a w papírral kezd el játszani és beteríti vele az egész lakást. 🙂 De azon is nagyokat fogunk nevetni, mikor kint felejtve a legújabb cipőnket, kissé összenyálazva találjuk meg a kanapé mellett. Bármit amit csinál imádni fogjuk, mivel a bájos kis szemeivel mindig örömöt és mosolyt fog csalni az arcunkra.

golden retriever_kiskutya

4. Mindenkivel jól kijönnek

Ez mindenképp jó dolog, hiszen egy ilyen imádni való kiskutya mindenki körében népszerű lesz. A golden retriever kiskutya igazán barátkozós a gyerekekkel és felnőttekkel is, valamint a többi állattal is jól kijön a kis mosolygós pofijával. Már már annyira barátságosak, hogy nem lehetnek igazán jó házőrzők, mivel a golden retrieverek előszeretettel üdvözlik az idegeneket is, beleértve a betörőket is..egy mosollyal az arcukon.

 

5. De ők téged fognak imádni a legjobban

Újra és újra el kell mondani, hogy a golden retrieverek milyen hűségesek és ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, nagyon erősen. Hazánkban is talán az egyik legnépszerűbb kiskutyák közül való a golden retriever, ami nem lehet véletlen. A nap végére ez a sportos, nagy mancsú, kalandos, butus és szerethető goldi kölyök ott lesz melletted és figyelni fog a bájos kis barna szemeivel.

Ismerd meg a többi kutyakölyök tulajdonságait is, mielőtt választanál egyet az otthonodba.

Előző cikkTacskó kölyök
Következő cikkBoxer kölyök